okjioftu



Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, om det blir fest eller inte. Men anatgligen ska jag träffa saga och naomi en stund och sen får vi se hur det blir. Jag har noll inspiration och vill bara utomlands NU! åker om 20 dagar, inte helt fel att bli brun till hösten och vintern!
Bjuder på några random bilder så det blir lite roligare här ;)

i want to be the reason why you smile


Fint


Don't judge me until you know me.


Fixade min mobil lite i Fredags.

awsm.
 
Kom precis ut ur duschen efter att ha powerwalkat en runda med naomi till solariumet och tillbaks, så har bränt lite fett och blivit brunare, haha toppen!
Skolan idag var helt okej, förutom att jag trodde vi hade idrott idag på morgonen, så jag drog på mig idrotts kläder och skulle dra till skolan, mindre än en halvtimma vi börjar så får jag ett sms av alice där det står att det är imorgon vi har idrott, fan vad glad jag blev då..eller. Drog på mig vanliga kläder och försökte fixa till håret så det såg någorlunda normalt ut.. haha typiskt mig.
Imorgon har vi skolfotto och massa skit, och på kvällen blir det antagligen en runda med naomi igen!
 
Kyss

Life's a game, but it's not fair I break the rules, so I don't care So I keep doin' my own thing Walkin' tall against the rain

Följde med mamma och pappa in till kalmar igår på dagen, mest för att jag inte hade någonting att göra. Tanken var att jag inte skulle köpa någonting alls, endå kommer jag hem med 3 par skor. Haha. Nej men, jag betalade faktiskt ett par själv. Bilder kommer upp sen.
När jag kom hem givk jag och träffade saga en stund, sen så gick jag och anela till affären, satt och snackade en stund & sen vidare till naomi. Hos naomi så färgade vi anelas hår, eller ah dipdye blev det. Först så blekte vi det, och då blev det blekning över så jag la i lite i mina toppar också, awsm. Sen färgade vi hennes toppar lila, dock vet jag inte om det syntes  så mycket? men det blev bra. Jakob kom förbi en stund också, så drog vi ut lite & sen tillbaka, hade iallafall kul. Drog hem frammåt halv 12/12 tiden tror jag ? slocknade vid halv 1.
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi snackade igår om att käka tillsammans allihopa eller nått, men vi får väl se :)
 
Jag lägger in bilder sen på mina nya saker, skor, jacka osv. puss.

How can i love when I'm afraid to fall.


We are never ever ever getting back together


Hjälp mig, vilka?

1.
ellleer....
 
2.
 
 
 
 

KAN INTE SOVA

Ligger här, och har hur jävla tråkigt som helst, jag kan inte sova och har inte ett skit att göra. Imorgon är det skola också och jag är inte det minsta taggad längre? Fml sov gott eller nått


SHOBRE

Kom för en stund sen ut från duschen, nu har jag precis sminkat och klätt på mig. Drar alldeles strax till jobbet. Härligt härligt.
Sista dagen idag och jag är sjukt pepp på skolan, haha. Puss
seriöst var det här ja

I'm no superman I hope you like me as I am.

Hejhopp, träffade min otroligt saknade bästis igårkväll & basse man! Bruna och glada, tur att det var mörkt ute annars hade jag varit ett lik jämte dom, haha. Snackade lite och så, sen drog dom hem och då träffade jag saga och var ute med henne ett bra tag, härligt :) Gick hem, startade en film och somnade inte förrens halv 4, brabra. Vaknade klockan två idag, gick ut på balkongen för jag skulle se vilket väder det va, solen sken och det var sommarlov på nytt, (i mina drömmar, haha) Drog på mig bikinin och låg i solen i en timma, sen duschade jag av mig och gick till saga, snackade lite oså. Sen dess har jag inte gjort så mycket, mest plockat iordning på mitt rum och spenderat tid med min söta lillebror.
 
Imorgon ska jag jobba, blir att ställa klockan tidigt som tusan så man stiger upp. Annars vet jag inte vad som händer, sista dagen på lovet för mig iallafall. Hoppas ni alla haft ett jättebra sommarlov.

Din falska hora


Cause sometimes you just feel tired. You feel weak and when you feel weak you feel like you wanna just give up.


You Had Me At Hello


film & chips.

Lägger mig och kollar på denna, ha en soft kväl. Kyss
 
 

MEDINA ♥


Going to Naomi wihohhohoh

Väntar på att pappa ska komma hem och när han gör det går jag till Naomi, det verkar inte hända ett skit idag men ska iallafall tvinga saga att färga mitt hår. Ikväll blir det antagligen mys framför film eller något liknande, ha det fint
puss heh
 

don't leave footprints in the snow, footprints in the snow cause they will track you like a freak, track you like a freak

Vaknade tidigt idag, har ingenting att göra så sätter mig och spelar LoL.
 
Igår fick jag hem ett paket från H&M där i fanns ett par skor och en väska, skorna skickar jag tillbaks men väskan behåller jag. Någon vecka innan fick jag hem ett par byxor & en blus? äh vet inte vad det heter haha. Och sen så fick jag med mig en stickad från mammas jobb med. Härligt! Hörs sen puss.
h e j

That boy.


"i'd rather have an enemy who admits they hate me instead of a friend that secretly put me down"


37 dagar.

Det är 37 dagar (exakt) tills jag åker utomlands, känns som att jag måste börja träna nu.
Kommer aldrig orka hålla igång enda tills dess, men får väl peppa mig själv så att det blir minst två gånger i veckan iallafall, när vi börjar skolan är det en månad kvar. På den tiden hinner man rätt mycket förhoppningsvis.
Börjar väl idag då, en runda runt krysseboda!
 
Annars så har jag varit i lekparken två dagar i rad nu med sagas småsyskon och min lillebror, har varit ute jättemycket och det känns väl bra! Mamma är i borås och kommer hem imorgon, hon åkte igår. Så det är
bara jag mille och pappa hemma (felix också men han ser man ju knappt) ser förjävligt ut rent ut sagt.
Städa mitt rum imorgon står på schemat, fint. ne. Aja, haha ha det bra, kyss.
jätte fin bild heh

when you get what you want but not what you need


Megan Nicole


´my days

Vart ju somsagt i Kosta idag, hittade lite saker på glitter för typ 1 spänn, riktigt billigt var det där, utförsäljning eller vad man säger, och så köpte jag ett block som man skriver i,behövs alltid! Käkade glass och kollade i affärer sen drog vi hem, har käkat tonfisksallad och vitlöksbröd, nyttigt och gott heh. Följde saga en bit med vovven och nu ska jag snart sova för drar till Kalmar imorgon rätt tidigt, bara för att kolla lite och så.
 
På torsdag drar jag in till rix fm med sophie sebbe molly och danne, sen några utav dannes kompisar tror jag de va. Får ju oxå säga hejdå till min älskade vän som lämnar mig i skitvädret här hemma och drar till Kreta i en vecka, fuck heeer!!!! Aja, snart är det min tur! en månad och någon vecka bara. Skitsamma!
bjuder på domma bilderna haha

and we don't care, we don't care what they say about us.

Drog till naomi med saga vid 10/11 tiden igår, blev lite senare en vad jag trodde för kom hem vid 3 tiden haha. Men trevligt var det! :D Dock, vaknade jag klockan 2 idag haha. Har precis käkat lite ohc fixat mig & snart hoppas jag att jag ocg saga drar till kosta, dessutom ska hon kanske övningsköra nu så detta kanske är mitt sista inlägg på bloggen.. haha nej jag skojar bara! Men det ska nog gå bra! Ha en fin dag i regnet :)

We can watch it and stay, and we can listen, oh rainy day come around

Det är grått ute och regnar, idag får jag väl passa på att städa mitt rum som jag lovat mamma dom senaste dagarna men inte orkat. Skinande rent ska de bli, eller ja.. vi får väl se. heh
 
Det är bara 45 dagar tills jag åker till kreta, fan vad härligt. Kan också säga, att jag saknar skolan väldigt mycket, jag måste vara sjuk.
 
kyss

Prayers For Bobby

Ska lägga mig i sängen och kolla på film, prayers for bobby. Verkar jävligt sorlig men funkar! Efter den blir det en till film haha, har inget liv. Mamma och pappa är ute och plockar svamp, hoppas jag får en kantarell macka sen då :D:D:D:D:D:D Så, ddet blir att mysa med mig hela kvällen antar jag! Ha det fint, kyss
 
 

vexjo,biff kriminellllll

Sitter fortfarande i sovtröjan och vet inte vad jag ska göra med mitt liv, emmabodasuger. Jag behöver pengar, måste jobba men vart fan då. Jag måste ha pengar!!! åh.
 
Tvingade med sophie till växjö igår och hade en trevlig kväll där,träffade jocke fredde och molly + några till.
mycket bättre än att sitta hemma iallafall! Käkade donken munkar och godis hehe. Såg även lite folk, eller ah lite och lite haha. Men den kvällen blev bra!
Nu ska jag strax käka, kyss.

EmmabodaFestivalen TvåTusenTolv

 
Äntligen funkade det :D, fan vilka fula bilder men fan va kul vi hade det.

Götelabörj

hade en otroligt bra dag igår! Resan dit gick otroligt mycket snabbare än resan hem haha. När vi kom fram så gick vi in på liseberg direkt. Att starta med kanonen kanske inte var så bra då mitt hjärta höll på att hoppa ur bröstet haha men kul var det! Lite senare på dagen börjar det spöregna, åska och blixtra men det gjorde inte oss någonting, helt dygnsura forsatte vi åka endån haha. Träffade Ted och Naomi så vi vart lite med dom också, och atmosfear är nog den bästa karusselljävlen som någonsin uppfunnits, riktigt härlig! 1000 meter eller högre upp så satt jag ted & naomi där med dödsångest och såg ut över hela liseberg, haha fan vilken känsla! Vågade mig upp i den 3 gånger faktiskt (as stolt) Bilresan hem var ju mindre rolig, vi stannade på donken i borås och käkade lite. Somsagt vart jag dingsur, kläder, skor, hela skiten haha. Inte alls skönt att sitta i en bil 4 timmar så. Vi var även nära på att krocka med en fet jävla älg, men vi hade tur :D .
 
Nu sitter jag här, nyduschad och vet inte vad jag ska göra med mitt liv, får väl städa hela mitt rum så jag fördröjer tiden för lite senare så ska jag träffa saga som jag inte gjort på en evighet, låter helt okej! 
Hoppas ni har en fin helg, och vilket långt inlägg det blev kände jag haha. Men jag avslutar väl här då, kyss.
ba tog någon bild,
 

Halihalå! Klockan kvart i 6 så ringde klockan första gången, steg typ upp kvart över 6 sen iallafall. Om en timma kanske så kommer Sophie och Molly & hämtar upp mig sen drar vi mot Göteborg! Fan vad längesen de va man gick på Liseberg :D är sjukt taggad!! Haha. Men ja, kommer var dålig uppdatering idag som ni förstår. Nu ska jag dricka oboy. Kyss Juste, färgade håret brunt igår! Fett skönt


What screws us up most in life is the picture in our head of how it supposed to be