KRETA 2012

Här är några få bilder från grekland, kommer fler någon annan dag för nu ska jag sova. Puss

I'M HOME

kom hem iår kväll och såfort jag kommer utanför dörren så blir jag attakerad av naomisen och anelis, så jävla härligt! Sen träffade jag min älskade bästis också, bättre kunde inte kvällen bli!
Idag åkte jag naomi & anela in till kalmar för att käka thai, nelisen åkte hem och jag & naomi stannar hos jakob över natten för lite mys. nu ska vi göra toast och kolla film. puss

sturup

Sitter på flygplatsen och väntar på att hoppa på flyget nu, snodde sagas mac en stund haha :D 
Klockan fem så lyfter vi mot grekland, har inte fått in i huvudet än att vi ska åka, men fan vad härligt.
Skriver kanske imorgon eftersom det finns wi-fi på hotellet! awsm. puss

GREKLAND!

halihalå, ska strax käka frukost och fixa det sista. Sen om någon timme åker jag till malmö för att flyga därifrån till Grekland,Kreta. Är sjukt jävla taggad, och det kommer bli så bra. Ni får ha det awesome här hemma och så bloggar jag såfort jag kan eller har tid! Ha det bra i höstkylan;) puss.

Skolan dödar mig sakta

Imorgon ska jag utomlands i en vecka, känns mer som att jag ska åka till en skola i Grekland istället för att åka på semester när man kommer hem från skolan med en ton böcker, that sucks.
Men jag längtar så sjukt jävla mycket, typ som dagen innan julafton eller sin födelsedag, you know that feeling! Även om det bara är 1 vecka känns det som en månad och jag hoppas att tiden Inge går allt för fort. Men nu ska jag plugga! Hör sen puss


YOBITCHES

Fan vilken go kväll det blev igår! direkt när jag kom hem fråån öland så kom naomi och anela till mig, sen gick vi vidare till festen! Träffade alla mina saknade och älskade vänner där, awesome! Idag är det mindre roligt då jag måste plugga städa och packa hur mycket jag inte vill, så måste jag och det är fml känsla. Men jag åker om 4 dagar så vad gör det ;) hörs sen puss.

Trött!

Kvällen igår, blev väl rätt lyckad tycker jag! Fast åkte hem rätt tidigt. Vaknade idag vid halv 10 tiden och jag är så döööööd, har duschat och gjort mig iordning, snart drar vi oss mot öland och firar farmor! När jag kommer hem blir det fest igen tror jag, haha ! Hörs sen. Puss.
jätte dålig och ful bild.. men så ser jag ut idag. trött som fan också.

Hallå världen!

Efter skolan idag så träffade jag Anela, och vi gick & köpte kladdkaka och berrabus läsk. Awesome.
Träffade även jakoooob & willut en liten stund också! Efter att vi ätit upp och snackat lite så gick vi till Naomi, meningen var att hon skulle noppa mina ögonbryn (är inte så bra på det själv haha) men det glömde vi bort antar jag haha, låg i hennes säng och snackade en massa. Sen gick vi ut med biffen.
Kom precis ut ur duschen, och så kom jag på att jag har sovmorgon imon. HUR GLAD TJEJ HÄR?!
 
På kvällen ska vi även fira jakob i min klass som fyller år, blir en liten fest med några klasskompisar, det blir bra!
Och på lördag fyller farmor 70. Då åker vi över till öland och firar henne. Sen får vi se vad som händer på kvällen! Nu ska jag borsta mitt hår, puss.
 

Jag hatar dig


Du sa jag kan dra vårt lass, kommer funka måste funka, nånstans där så finns vår plats.

Tjoooo homies
 Jag mår faktiskt förvånandsvärt bra och är pigg. Ska alldeles strax fika lite, och sedan får vi se vad jag hittar på. Vi fick hem skolfotto koden (till hemsidan så man kan beställa) och ja, jag ser ut som ett miffo. Bokstavligen vill jag bara slita sönder varenda katalog när dom kommer. Fuck my life.
Har städat iordning (lite) på mitt rum också,men det ser fortfarande lika förjävligt ut haha. Får tatag i det när jag orkar!
Bjuder på den sötabilden...

hey ho


Känner mig rätt frisk idag, inget mer än hosta occh förkyld, As glad tjej här!
Ska ägna min dag åt att städa mitt äckliga rum, och imorgon blir det skola för min del, det känns endå rätt bra!
Måste ta reda på vad jag missar när jag är utomlands osv, för det har jag inte gjort än, heh.
Kom nyss på att vi har fysikläxförhör på fredag också, bra där!
 
Nu ska jag städa! puss
Snart så ligger vi där, på en solstol och blir bruna. Fy fan vad jag längtar.

You'll go and I'll be okey I can dream the rest away


I'M STILL SICK

Kom in för en stund sedan efter att ha varit ute med tyke, helt anfådd var jag och fick knappt någon luft, haha det är ju pinsamt. Mår endå lite bättre, förutom att jag har fått hosta. Jag förstår inte hur man kan önska att vara sjuk för det är fan det tråkigaste som finns, och jobbigaste och när man väl är sjuk vill man inte annat än att dö. Längtar till skolan även om jag bara har varit hemma i 2 dagar. Kollat på 352 olika filmer, druckit 511 koppar té och snytit mig 100000 gånger. Det är mitt liv just nu. Vill inte ens vara i mitt rum, det är sjukt ofräscht och ostädat och allt är äckligt. Vill inte ens sova i min säng, men det är ingen idé att göra någonting nu när jag är sjuk endån... Men om en vecka och sju dagar åker jag till kreta, och då ska jag vara frisk! Även fest i helgen så måste bli frisk... Men nu ska jag kolla på film igen och sen sova. Hoppas ni alla friska människor där ute har det superbra! Och dom sjuka lider jag med. Puss
mysigt ju

i'm still alive but i'm barely breathing

Ligger hemma i sängen, och helt ärligt vet jag inte vart jag ska ta vägen. Har fortfarande grymt ont i huvudet, sen spänner det typ i näsan (eller hur jag ska skriva) Känner mig febrig och vill bara sova men det går inte. Har kollat på ett par filmer, druckit té och så vidare.. man blir så rastlös när man är sjuk! det suger.
 
Idag är det bara 10 dagar tills jag åker utomlands, längtar.
 

fuck that

Min hals & mitt huvud värker, jag kan knappt andas genom näsan och jag vill bara skita i allt.
Men jag har haft en underbar helg, och det är väl det som räknas. Ha det fint, sov gott

Turn it off


TITZJOLOSWAG


är otrooooligt taggad tills imorgon, insparken kommer äga sönder. Förfest hos naomisen med as gutt folk, sen vidare till cassa, tror jag (?) och sen kör vi efterfest hos naoomi, längtar fan sönder mig. DOCK, vill jag inte gå i skolan imorgon, jag orkar inte.. hade varit skönt att vara hemma ! men men. Hoppas ni får en riktigt härlig helg ! :)




I'm on the pursuit of happiness and I know everything that shine ain't always gonna be gold I'll be fine once I get it, I'll be good.


Hälsa dom där nere att vi kommer snart, behöver varann är så uppenbart.


Lite bilder.