You could be the greatest, you can be the best, you can be the king kong banging on your chest

halihalå, min julafton igår var jätte bra! Fick lite saker och pengar, åt som aldrig förr och senare kom anela. Var helt jävla borta och kände mig sjuk, men sen blev det bättre och vi avslutade kvällen med lite just dance tillsammans med Mille. Idag vaknade jag upp snorig och mådde inte så bra. Fast det blev mycket bättre efter en dusch, ska klä på mig och sedan dra ut till famor och farfar & fira jul ytterligare en gång. puss
 

XOXO GOSSIP GIRL

Stan med anela idag och träffade vår saknade vän dänneee. När jag kom hem spelade mille och jag just dance 4, och fy fan vad jobbigt. Nu ligger jag i sängen och har börjat kolla på gossip girl, från början. Har aldrig följt det eller så, typ bara sett ett avsnitt eller nått. Kom på att det faktiskt är bra.
Imorgon är det julafton och det firas här hemma som vanligt. puss.
Såg detta i kalmar idag, lol

While I'm wide awake he's no trouble sleeping

Igår så åkte jag in till kalmar vid halv 1 tiden, skulle handla julklappar men hittade mest kläder och sånt till mig själv. Köpte iallafall lite till mamma och pappa. När saga och jag kom hem drog vi och hämtade ellen sen åkte vi hem till saga direkt. Lagade tre rätters åt 20 pers och fyfan vad bra det blev! riktigt stolt. Till förrätt blev det toast skagen, varmrätt ångbåts biffar(tror jag det heter) med klyftpotatis, stekt lök, sallad och ärtor. Till efterrätt hade ellen gjort hallonsorbet med mascarpone(stvn) ost och lite frukter samt hallonsås. Blev jätte bra! Har tyvärr inga bilder på allt.
Nu ligger jag i sängen och kollar på film, vaknade klockan ett idag. Det är ju trots allt lov. Hoppas ni får en fin jul.
 
Bild sen förra vintern, haha fan vad liten
 

I have lost someone who was not even mine.


We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time

Det är ren jävla bullshit att jorden ska gå under enligt mig. Men när alla håller på att skriva till en "om jorden går under så kom ihåg att jag älskar dig" och så vidare, blir jag faktiskt lite nervös. Jag menar, jag sitter här hemma, en fet vanlig jävla tonåring som inte har hunnit leva sitt liv fullt ut. Jag har inte ens haft ett seriöst förhållande än liksom. Får lite ångest, men det är nu jag inte ångrar alla saker jag gjort under hela mitt liv. Satte lösenord på bloggen innan, så nu är det bara jag som delar med mig av mitt liv till mina närmsta. 1 än så länge haha. Det känns bra iallafall. Känner mig jävligt negativ just nu, och riktigt jävla förbannad (alice du förstår) och jag vet inte varför.
 
Imorgon ska jag iallafall handla julklappar. helt jävla ensam, kul . puss

She's all laid up in bed with a broken heart

Alltid glad

HAHA så sant


Dear monday

Åkte till kalmar idag med klassen, när vi hade lunch så gick Linn Frida jag Alice och Astrid till ming palace och hade lite julmys. Åt skrattade och pratade om allt! riktigt mysigt. Favorit tjejerna dedär!
Nu sitter jag hemma i soffan och gör träslöjdsutvärderingen och ska snart ut och gå.
 

SÖNDAGAR ÄR MENINGSLÖSA

Nej, mitt liv är meningslöst, tråkigt och ointressant. Ligger i sängen, vilket jag har gjort hela morgonen/förmiddagen. Jag vill åka utomlands, festivala och ha sommar. ÅH NEJ JAG PALLAR INTE KLFMDRKOJGKOHGKPJFIPDJIPFJDP GE MIG SOMMAR NU tack gud & allah

Human, stop it


12/12-12 12.12


he is so pretty, I want to cry


SHALALALAL

Åkte till nybro idag med bästa nelisen i sista minuten och träffade ersan och alen, gjorde inte så mycket dock. Hann knappt med tåget hem så anela fick be konduktören för de där jävla(!!!!!) biljett maskinerna är ju förfan segare än min gammelfarmor(ingetillamenat) hann iallafall med, tåget fick dock vänta i typ 2 min haha bra vi är. Träffade naomisen och emelie, även ted och jonte på tåget hem. Snackade lite och så. Nela följde sen med mig hem och jag hoppade in i duschen lite snabbt sen kollade vi på massa roliga videor på yt, ingetliviemmaboda.
Nu ska jag strax sova tror jag, bara för att. Har haft en jättebra dag, puss.

för när solen inte skiner mer och regnet bara faller ner, då vill jag vara bredvid dig. du är det finaste som finns, det vackraste jag vet. När evigheten tagit slut och ingenting är som förut då vill jag hålla din hand, för jag älskar dig även när du hatar mig


bjuder på cigg igen, men nu som fienden. Säger att allt är bra, hur fan kan du spela gla'.

Har precis tvättat bort sminket och krypit ner i sängen, lyssnar på maggio vilket var en evighet sen. Hennes låtar är riktigt bra.
Nu ska jag snacka skype med alen anela och ersan. puss

Igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför

 

Best friend

Sophie åkte nyss härifrån, hon färgade mitt dipdye ljusare och det blev jätte bra! Vi snackade om precis allt som vanligt, älskar henne.
Ska nog snart träffa saga eller nått, får se. Har ju studie dag imorgon också, mitt liv äger just nu :D.
riktigt gammal bild, haha ssöta
 

Don't make me sad, don't make me cry


sleeepover party mahfakkaas

 
Igår så sov anela här, riktigt mysigt var det. Vi gjorde pizza med hilma sen stack hon hem efter någon timma. Då mös jag och anela ner oss i sängen med ben and jerrys zingo asgo musik och ersan i skype. Vaknade idag på morgonen och stressade ihjäl oss för att hinna med tåget som gick till nybro, där fick hampus möta upp oss och hänga med till donken sedan kom ersan. Drog till mejeriet där vi träffade keivan. Sedan så mötte vi upp wilmer och efter det tog vi tåget hem. Har varit hemma sen dess och inte gjort ett skit om jag ska vara ärlig. Imorgon så är det julskyltning här i emmaboda och så ska vi sjunga & lotta ut lucia med. Det låter helt ok med måndag och tisdag som studie dag. Är så jävla skoltrött. puss.