Impuls grejer!!

När vi gick i Kalmar så kom jag helt plötsligt på att jag ville ha septum piercing, så helt impuls tvingade Naomi och Alma mig till det,& skit glad för det är jag! Det blev helt awesome men gör ont i hela näsan haha, det går nog över. Annan impulsgrej vi gjorde va att köpa rosa & turkos hårfärg till Alma och Naomi för att göra dipdye! Både Sophie och saga kom förbi och soffan fick med lite rosa dipdye! Almas blev typ grönt men det blev awesome endån, fast såg de bara när de va blött haha, givetvis blev naomisens också bra:). Nu ligger jag här i sängen och försöker sova, går inte så bra för det gör somsagt ont i näsan haha. Dessutom fyller min Lill ängel år idag, grattis soffan!
Nu ska Filippa aka tjuren glo tv, puss.
Fick ingen bild på varken almas eller soffans hår men de kan jag nog fixa imorgon, bilden på mig ser man septumen lite på hihi.


Kälma!

Vaknade klockan kvart i elva och klädde på mig, sen gick jag en riktigt lång runda med tyke på en timma, sedan dess har jag gjort mig iordning och gått en till liten runda med tyke & mött Alma sedan vidare till Naomi, nu sitter vi på tåget Påväg in till Kalmar för lite födelsedagsshopping! Riktigt fint väder idag men sjukt lökigt haha. Puss


med solen emot ryggen kan jag sväva tryggt

Jäkla bra väder idag, sol iallafall! vinden skiter jag i.
Har iallafall vart och fixat lite grejer med alma, annars har jag inte gjort så mycket. Håller på att ladda ner LoL och det tar ju sin tid, hehe. Hatar att min andra dator är sönder och är i ett väldigt stort behov av en Windows 7skiva... fml. Men ja, denna datorn funkar ju rätt bra om man bortser från att den är seg som jag vet inte vad, blir överhettad och stängs av & tangentbordet är fuckat. Haha.
Nu längtar jag bara till helgen, riktigt varför vet jag inte men dessutom fyller min sockertopp 16 på fredag!

Ett årsen och några dagar denna bilden togs,jäklar vad snabbt tiden går!


GIF

make a gif at gickr.com
Hade tråkigt.

ni är för bra

Halihalå, slänger in några bilder på mig och mina fina tjejer sen skolavslutningen. puss
 
standard på skolavslutningen, haha.



avslutar med en bild på mig och min favorit ♥

Sov gott

Slänger in ett litet (haha litet) meningsfullt inlägg i brist på annat, kom iallafall hem från saga och Pontus för en stund sen. Idag har vi varit i kosta & handlat godis ett par glasögon och små toffsar eftersom jag har tänkt göra sånna där små flätor eller vad man säger av min sidecut som iallafall växt ut rätt mycket nu. När vi kom hem från kosta startade vi en film "Bad Ass" hette den och va riktigt bra. Mitt i filmen drog vi och köpte kycklingrulle sen fortsatte kolla, har bara kollat film hela kvällen tills nu. Imorgon antar jag att jag blir väckt väldigt tidigt då mamma skulle jobba (pappa också ofc men mamma har egentligen semester) och jag måste passa min lillebror, senare när hon kommer hem ska Alma och jag dra och fixa en sak. Nu somnar jag vilken sekund som helst, men innan jag avslutar kan jag lägga in en negativ mening, hehe
Det känns inte ens som att man har sommarlov när vädret suger, blir så arg!!!!
sov gott. Puss


Klantig.

Gjorde en ny blogg innan som såg likadan ut som denna, givetvis är jag så klantig och jag vet inte hur, men glömde bort hotmailen och hela skiten haha.
Kommer iallafall (trorjag) finnas mest på den här bloggen nu. Ha en awesome kväll ! Puss


Välkommen till min nya blogg!