YOU ARE NOT UGLY, SOCIETY IS.

 
Hejsan alla fina och fula människor.
Har legat hemma hela veckan och varit sjuk, fast det är rätt roligt då jag var hemma i onsdags pga att jag hade ont i huvudet, och det hade jag när jag vaknade igår på morgonen också. Sen blev det bara sämre och framåt kvällen hade jag feber och ont i halsen. Satt rätt fint lagom till fredag! Kände mig helt död, skulle på ett möte i skolan och när jag gick kändes det som att jag svävade fram haha, såg nog hög ut haha. När jag kom hem visste jag inte vad jag skulle ta mig till så låg uppe i sängen och helt plötsligt började jag gråta?!?! Pms och feber är nog inte någon bra blandning. Iallafall så låg jag hela kvällen igår och tänkte "jag ska bli frisk, jag ska bli frisk" och idag vaknar jag upp utan feber. Rätt läskigt haha. Så imorgon blir det skola för mig och feeest! Härligt.
 

dom har ingen aning nej dom har ingen aning om hur det känns att inte veta vad som e fel

Hej alla vänner och ovänner!
Sitter just nu i skolan och har engelska, har snart lunch. Och efter skolan tar jag tåget in till kalmar för att fika med mina tjejer och planera en utomlandsresa. Sitter fint!
 

I LOVE YOU


PARTYY HARD FUCK HARDER

Hade en otroligt bra kväll igår som innehöll feeeeest med goaste människorna! Började vid 6 tiden och kom inte hem förrens 3, riktigt kul var det. Idag så väckte pappa mig vid 10 tiden för de hade gjort toast skagen till frukost, det kunde ju inte bli så mycket bättre! Ligger nu i soffan här nere och ska skolla på Snow white and the huntsman men min jävla lillebror spoilar hela filmen och jag vill kötta sönder han.
Hoppas ni haft en fin helg! Puss


People change things go wrong shit happens, life goes on


.

   
 
 

Dear bestfriend


Du är inte trasig du behöver inte fixas.

Ligger i sängen, som varje dag efter skolan helt slut och kan somna när som haha! Ska starta gossip girl i brist av annat. Längtar till polen och sommarn just nu. Det kommer bli bäst!
På onsdag, ska jag äntligen skaffa gymkort. HARD WORK WORK sen framöver! puss

Min helg

Fredagen spenderades med bästavän vilket innebär massa snack om allting och att skratta till oss magrutor långt in på natten. Sånt som man faktiskt behöver i livet. 
Vaknade vid halv 1 tiden och tog tåget in till kalmar vid halv 3 för att käka lite kina mat med mina fina vänner. Satt på restaurangen i ungefär 3 timmar och kineserna trodde väl att vi var dumma i huvudet haha! Tog sedan tåget hem och var framme i emmaboda vid ca 20 i 8. Hann hem och bädda sängen & plocka iordning lite på mitt rum sen kom sebbe & sophie. De hade med sig godis & dricka och även den kvällen blev fylld med massa snack skratt & glädjetårar, så härligt. Känner att mitt liv går jävligt bra helt plötsligt och det är en underbar känsla. Jag har dom finaste vännerna som finns och det kan ingen ta ifrån mig.
 
Idag ska jag plugga lite, inte för att jag behöver det men gör det i brist av annat! känns bra. Puss

Håkan förstår mig alltid.

 

"And in the end it's not the years in your life that count, it's the life in your years"

Fredag idag och det kan inte bli så mycket bättre. Sitter i sängen och får damp för att jag vill färga mitt hår, lila. ÅH.
(och nej inte fult lila, fint faktiskt. heh) Kvällen bjuder på en sophie! mycket mer vet jag inte:).
pusss
sånhär färg.

Me against the world!

Hej där, mitt liv är rätt ointressant så känns så meningslöst att blogga. Fast det är skönt, att skriva av sig då och då. Skolan idag var helt okej! Hade hand om stretching delen på idrotten och det gick bra.
Jag har precis kollat på gossip girl och vet inte riktigt vad jag ska göra nu, städade hela övervåningen innan!
Fredag imorgon och det känns bra, ska spendera den med bästavän förhoppningsvis!
puss.
2 bilder från skolan med.

I've been alone when I'm surrounded by friends, how could the silence be so loud?

Har bestämt mig att den sista terminen nu i 9an ska jag ge allt, försöka iallafall! Ska få godkänt i matte och fysik, även komma in på ekonomi. Ska iallafall pröva, funkar inte ekonomi byter jag till handel. Jag ska "våga" mer som alla skriver, 2013 ska bli det bästa året. Även om det började sämst, riktigt jävla kass har denna & förra veckan varit. Men jag ska skita i dem som gör mig ledsen och arg, ska vara positiv. Och kämpa för det jag vill uppnå. (Åh vad gay jag låter men såhär känner jag just nu)
Jag ska även skaffa gymkort, inom någon vecka! Gå ner massa i vikt och få min drömkropp. Ska tatuera mig, börja i en ny skola och förhoppningsvis hitta någon snäll & söt kille, som är lite äldre. För tydligen funkar inte de som är i min ålder haha. Och jag ska börja spendera mer tid med de människor jag älskar, som jag tagit för givna den sista tiden. Min inspiration och kämparglöd är på toooppp!! Wohoo.

Och jag vill tacka mina underbara klasskompisar, linn frida & astrid. För att ni är så jävla bra. Och för att ni tror på mig. Det betyder jätte jätte jätte mycket! Även om jag inte visar det så bra. Ni är värda allt bra i världen och har hjärtan av guld. Jag älskar er.


Yes it does


Oh baby I bet it sucks to be you right now

Hejsan allihopa. Vaknade vid 12 tiden idag, gick upp och duschade tog sedan tåget till kalmar där molly mötte upp mig, sen gick vi till subway med basse & sophie. Gick runt lite på stan sen köpte mollsan och jag kaffe & drog upp till jakob. Kom hem vid halv 6 tiden och har legat i sängen sen dess, försöker att  bli trött men det verkar ju inte funka så bra. Musik eller gossip girl får bli min kväll. Är inte alls taggad på skola imorgon då allt är åt helvete. Hadet, puss

Solen skiner idag

hej världen. Igår så gick jag och Anela & mötte upp Naomi sedan käkade vi pommestallrik, efter det gick vi hem till mig. Satt på chatroulette hela kvällen haha rätt kul faktiskt. På kvällen så ville min lillebror sova hos mig, vi startade "snow white" fast hann bara kolla i en halvtimma innan pojken ville gå ner till mamma. Haha sötnos.
Träffade saga vid halv 12 tiden kanske den var. Sen somnade jag.
 
Idag ska jag träffa sophie, och kanske molly! får se vad vi hittar på.
puss
 

Bitch


Du är, och kommer alltid vara min bästavän. Jag älskar dig, mitt hjärta och min alldeles egna ängel.

Natten spenderades med mollsan vilket var mycket trevligt! Bestämde mig sen för att åka till kalmar med världens bästa vän. Vi käkade och fikade, gick i affärer osv. Vill bara att du ska veta, hur mycket du betyder för mig. Jag älskar dig mest. Är alldeles för glad att jag har dig!


Hold your breath and count to 10

synd att man kan lita på ytterst få nu för tiden. Att de närmsta sårar dig så otroligt mycket att du börjar hata dem/den. Sjukt är det. DU är död för mig, just 'sayin.
dessa 4 månader kommer bli svåra haha, men sen slipper jag dig. FINALLLLYYYYYYYY

Jag hatar dig, skabbiga fanskap


Känslan när man får tvål i ögat och vill ta livet av sig

 
Helvete vad det svider, ser ut som jag gråtit i flera timmar. haha
 
Har annars precis städat klart mitt rum och nu bäddar jag ner mig i sängen framför gossipgirl och väntar på bättre tider. puss

2013

 
Jag hoppas att detta kommer bli det bästa året på länge, då 2011/2012 inte precis varit mina år.
 
Men under 2012 så har jag träffat många nya vänner, vilket jag verkligen är glad över. Och man säger att man aldrig ska ångra sig när man gjort något, så får väl acceptera mina misstag och inte göra om dom bara.
 
Gårdagen då det var nyårsafton kunde inte bli så mycket bättre än vad den va, började dagen med att åka till kna för att göra fransförlängning och det blev himla fint. Sedan kom naomi hem till mig och vi fixade oss tillsammans för att sedan åka hem till Emelie. Käkade och snackade om allt med bästa tjejerna. Efter det drog vi på förfest, vid kvart över 10 ungefär kom Fridas föräldrar och hämtade oss i Örsjö för att skjutsa oss till Nybro där vi tog en buss till Kalmar. Vi bokstavligen sprang ut ur bussen för att våra blåsor var alldeles för fulla med alkohol, haha. Tittade på fyrverkerier i stan med en jävla massa människor. Träffade även mina andra underbara vänner, vilket gjorde att det blev den bääästa början på 2013! Kan inte tacka mina vänner nog för att de alltid står ut med mig, finns där och bara är sig själva. Jag älskar er alla så himla mycket!
 
En annan tråkig sak är väl att jag inte fick chansen att fira nyår med alla mina vänner, och det hade jag verkligen velat. Tråkigt nog så kan jag inte vara på 2 ställen samtidigt..